Vår kvalitet

Specialister på fotopussel

Antag att du letar efter en unik gåva till en vän, familjemedlem eller en person som du älskar person. Du kan hitta vilket pussel som helst, men inget fotopussel. Ett flertal pussel erbjuds online. De flesta tillverkas med hjälp av värmeöverföringsmetoden, där bitarna har samma form och överförs till en tunn, instabil kartong. Med ”Venus pussel” är vi stolta över att presentera en högkvalitativ produkt med ett konkurrenskraftigt pris och snabb kundservice.

Hur görs ”utmärka pussel”?

1. När ditt foto har beskärts och justerats till den slutgiltiga dimensionen för bildpusslet (vi sträcker aldrig ut bilder), skriver vi ut ditt foto på professionellt fotopapper. Trycket beläggs med en halvblank-finish.

2. Detta tryck, trycks på kvalitativ blå Eska-pusselkartong som importeras från Nederländerna. Kartongens tjocklek är 0,079” (2 mm), vilket gör den väldigt robust. Stora pusselfabriker använder denna kartong för sina produkter (Ravensburger, Educa etc.) på grund av dess exceptionella kvalitet och styrka.

3. Brädet stansas sedan ut med hjälp av professionellt laserskurna skärformer. Bitarna som har olika former passar varandra perfekt eftersom att de är skurna med precision. Varje storlek av bildpussel kommer med en aning rundade hörn.

4. Bitarna är separerade och placerade i en plastpåse med en dragkedja och packas sedan i en högkvalitativ tvådelad låda av kartong. Lådans tryck är helt skräddarsytt med bilden på lådans lock och sidor (inga klistermärken ovanpå en färdig blank låda). Denna robusta låda är insvept i PVC-folie. Resultatet är en produkt som är exakt som de pussel som säljs i leksaksaffären eller i bokhandeln.

Detaljerad beskrivning av olika fotopussel finns i respektive kategori på beställningssidan.  Välj din favoritstorlek av bildpussel, ladda upp ditt foto och fyll i beställningsformuläret. 

Vid ytterligare frågor, se vår HJÄLP/Vanliga frågor och svar-sida. Vid ytterligare frågor, se vår HJÄLP/FAQ-sida. Frågor om lämplig fotokvalitet, bearbetningstid, kvalitet på bildpussel, frakt, betalning och mycket mer kan hittas där.

Perfekt skuren

Våra skärblad utformades för att möta eller överträffa dina förväntningar. Storleken på varje bit är likartad. Varje bit har emellertid en unik form. De särskilda skärbladen skär inte endast, utan böjer även kanterna en aning, vilket gör dem enkla att lägga. 

Utmärkt förpackning

Våra tvådelade förpackningar, lådor med skräddarsytt tryck för alla beställningar, som görs av robust kartong som med monterad tryckning skräddarsys för varje beställning. Bilden på locket och sidorna av lådan är en av sitt slag.

Ljusa färger

Om vi ger oss på bildpussel, ser vi alltid till att göra det felfritt. Högkvalitativt tryck, djupa färger. Vi använder skrivare med högupplösning och EFI Fiery-skrivare. 1200 DPI eller däromkring, skulle man kunna säga. Bildpusslet har ljusa färger och djup kontrast. Och som pricken över i:et, ser vi till att trycket har en satinliknande glans. 

Gratis reproduktion av ”borttappade bitar”

Har du nästan lagt ett helt pussel och sent upptäckt att det saknas en bit? Vi tillhandahåller reproduktion av bortappade pusselbitar för personligt skräddarsydda pussel. Inga problem alls. Oavsett om biten gick förlorad under produktionen eller när du la bildpusslet, kommer vi att helt kostnadsfritt att reproducera och leverera den till dig. Oroa dig inte, du behöva inte lägga pusslet igen!