Anpassad Måla efter Nummer - Måla dina Minnen

Välkommen till världen av Personligt Måla efter Nummer, där du får utforska din konstnärliga talang samtidigt som du har riktigt roligt. Anpassad Måla efter Nummer från dina egna foton låter dig förvandla det vanliga till det extraordinära och omvandlar dina favoritminnen, älskade husdjur eller till och med dina skojiga selfies till fantastiska och unika konstverk. Med varje penseldrag kommer du att upptäcka konstnären inom dig och se ditt mästerverk ta form. Våra måla efter nummer-kit är utformade för konstnärer på alla nivåer, oavsett om du är erfaren eller precis har börjat din kreativa resa. Vi tillhandahåller allt du behöver för att ge dig ut på ditt konstnärliga äventyr: canvastavlor av högsta kvalitet, en komplett uppsättning akrylfärger och penslar som känns som en förlängning av din hand.

Funktion för live-förhandsgranskning

Se dina egna målningar komma till liv framför ögonen på dig med vårt verktyg för förhandsgranskning i realtid.

☑️ Förhandsgranskning av svårighetsgraden i realtid - se till att din målarupplevelse matchar din skicklighetsnivå perfekt.
☑️ Förbättrad tillgänglighet - upplevelsen passar alla erfarenhetsnivåer för att matcha din skicklighetsnivå perfekt. 
☑️ Instant Display - inga fler gissningar, bara konst som känns rätt.

PRODUKTER

Anpassad Måla efter Nummer

Måla efter nummer 35x50

680.00 kr340.00 kr
Måla efter nummer 50x50

Måla efter nummer 50x50

820.00 kr410.00 kr
Måla efter nummer 70x50

Måla efter nummer 70x50

950.00 kr475.00 kr
måla efter nummer bilda ditt foto

Måla efter nummer 35x50 - Ram

860.00 kr430.00 kr
måla efter nummer

Måla efter nummer 50x50 - Ram

1090.00 kr545.00 kr
Måla efter nummer 70x50 - Ram

Måla efter nummer 70x50 - Ram

1360.00 kr680.00 kr
Måla efter nummer 35x50 - DIY Ram

Måla efter nummer 35x50 - DIY Ram

760.00 kr380.00 kr
Måla efter nummer 50x50 - DIY Ram

Måla efter nummer 50x50 - DIY Ram

990.00 kr495.00 kr
Måla efter nummer 70x50 - DIY Ram

Måla efter nummer 70x50 - DIY Ram

1260.00 kr630.00 kr

1. Hur beställer man en målning med siffror från ett foto?

Välja ett foto:Välj ett foto med bra upplösning: använd ett foto med en storlek på minst 2 MB. Försök att beskära bilden till önskat bildförhållande. Undvik suddiga och ofokuserade bilder. 

Välj det format du vill ha: Vi erbjuder tre storlekar så att du kan välja den som passar bäst för ditt utrymme och dina idéer:
35x50 cm: Idealisk storlek för mindre utrymmen eller som present.
50x50 cm: En bra kompromiss mellan storlek och detaljrikedom.
70x50 cm: Det perfekta valet för större utrymmen där varje detalj sticker ut.

Välj med eller utan ram: välj mellan 3 alternativ.
Med ram:Välj det här alternativet om du vill ha din tavla klar att hänga upp direkt. Ramen ger målningen ett professionellt utseende.
Utan ram: Välj det här alternativet om du vill rama in tavlan själv efter eget tycke och smak eller redan har en lämplig ram hemma.
Fällbar ram: Välj en ram som du kan montera själv hemma och anpassa efter dina behov.

Ladda upp ett foto: Klicka på knappen för att ladda upp ett foto och välj filen från din enhet. Se till att fotot är i JPG- eller PNG-format och har tillräcklig upplösning för att ge en högkvalitativ bild.

När du har laddat upp fotot väntar du på att en förhandsgranskning av dina framtida målning efter siffror ska genereras. Denna process kan ta några minuter, så ha lite tålamod. Var säker på att resultatet kommer att vara värt det - du kommer att se exakt hur din målning kommer att se ut.

Bekräfta vald svårighetsgrad:Efter förhandsgranskningen väljer du önskad målningssvårighetsgrad. Den lägre svårighetsgraden är lämplig för nybörjare eller de som föredrar en snabbare process, medan den högre svårighetsgraden erbjuder fler detaljer och är lämplig för mer avancerade målare.

Slutför din beställning. Se till att allt är i sin ordning. Gå sedan vidare till kassan och slutför beställningen genom att följa instruktionerna på sidan.

2. Vilken svårighetsgrad ska jag välja?

När du väljer svårighetsgrad för ditt konstverk i form av målning med siffror, tänk på din erfarenhet, tålamodsnivå och önskat resultat.
Nybörjare med lågt tålamod rekommenderas att välja alternativet med låg detaljnivå. Det här alternativet erbjuder mindre detaljer, vilket gör målningsprocessen enklare och mer hanterbar. Det slutliga konstverket blir enklare, men fortfarande roligt att slutföra. Om du å andra sidan är ute efter en större utmaning och gillar att vara uppmärksam på detaljer, kan en högre svårighetsgrad vara mer lämplig. Dessa alternativ inkluderar invecklade mönster med massor av detaljerade delar att måla.

Tänk dock på att målningsprocessen kommer att kräva mer tid och en hög nivå av tålamod, vilket innebär att det blir mer utmanande att slutföra.

3. Vad innehåller måla efter nummer-kitet?

Setet med måla efter numren innehåller allt du behöver för att skapa ditt mästerverk:

En uppsättning med 3 penslar: dessa penslar är nödvändiga för att applicera akrylfärg på duken. De finns i 3 olika storlekar så att du kan ta itu med olika detaljer och områden i målningen.

Duk i valfri storlek: en förtryckt duk med numrerade sektioner som utgör grunden för ditt konstverk. Avsnitten motsvarar de färger som medföljer i satsen. Du kan välja mellan ett inramat eller oramat alternativ beroende på vad du föredrar.

Kit med 20-24 akrylfärger: antalet färger som ingår i kitet kan variera beroende på hur komplex målningen är. Dessa akrylfärger är speciellt handblandade för användning på duk och för att säkerställa bästa möjliga färgmatchning. 

Färgguide mall:Detta kit innehåller 2 guider, en numrerad guide och en guide för det färdiga konstverket, som hjälper dig att matcha de numrerade sektionerna på duken med motsvarande färger. Det säkerställer noggrannhet och gör målningsprocessen enklare, särskilt för nybörjare.

4. Vad är kvaliteten på färgerna i måla efter siffror-setet?

Vi använder giftfria akrylfärger av hög kvalitet med mycket bra pigmentering för bättre täckning, vilket ger ett fylligare utseende och professionella konstverk. Vi använder endast premiumakrylfärger som uppfyller alla säkerhetsstandarder, så de är lämpliga för både barn och vuxna.

5. Hur länge ska jag vänta efter att jag har laddat upp ett foto?

När du har laddat upp ditt foto kan du förvänta dig att vänta cirka 3 till 5 minuter på att vår programvara ska bearbeta din bild och skapa tre olika miniatyrbilder. Lämna inte webbplatsen under den här tiden, eftersom bearbetningen tar tid att analysera färgerna och ditt foto för att skapa miniatyrbilderna. Med dessa provtryck får du en omedelbar bild av hur ditt konstverk kommer att se ut, så att du inte behöver vänta på att vi ska höra av oss. Ditt tålamod under denna korta bearbetningsperiod kommer att säkerställa att du får bästa möjliga resultat för ditt paint-by-numbers-projekt.

6. Vilken är kvaliteten på duken?

Den högkvalitativa bestrukna bomullsduken (320 g/m2) som importeras från Italien är tillverkad av bomull med en polyesterblandning för bättre hållbarhet. Den är lämplig för användning av akrylfärger. Duken är målad med en högkvalitativ, syrafri, akrylbaserad gesso, som gör duken motståndskraftig mot fukt, behåller sin elasticitet och långvariga vävning. Inga ytterligare förberedelser krävs och du kan börja måla direkt efter uppackningen.